- Timp de preparare
- 15 minute
- Timp de gatire
- 40 minute
- Dificultate
- moderat
- Portii
- 4 persoane
- Tip Mancare
- Mic Dejun
- Adaugata de
- Data adaugarii
- octombrie 7, 2018
Salata de vinete este un aliment plin de vitamine ce imi aduce aminte de copilarie, cand intindeam repede niste salata pe paine si taiam o rosie felii pe care o puneam peste salata.
- Se coc vinetele pe focul de la argaz sau la cuptor , se lasa sa se raceasca si se curata de coaja neagra.
- Se taie vinetele
- Se prepara maioneza.(Intr-un castron se pune galbenusul de ou, o lingurita de mustar, si cu o lingura de lemn se amesteca punand cate putin ulei pentru a face maioneza. cand se leaga bine compozitia). Se pune peste vinete.
- Se toaca ceapa si se pune si ea peste vinete , se pune sarea si se amesteca totul.
- Salata de vinete se pune la frigider pentru a se raci si se serveste alaturi de rosii.
- Pofta Buna!
Nu a fost postat nici un comentariu!