Pene Arabiata

No votes yet.
Please wait...
Timp de preparare
15 minute
Timp de gatire
10 minute
Dificultate
usor
Portii
4 persoane
Tip Mancare
Cina
Adaugata de
Data adaugarii
350 gram
Pene
380 gram
Rosii Decojite
4 catei
Usturoi
2 lingura
ulei masline
3 buc
Ardei mici uscatii
3 gram
sare
1 buc
Patrunjel
Pene Arabiata

Penele Arabiata sunt originale din Roma, sunt preparate cu putine ingrediente , dar cu o aroma puternica.Alege-le sa le mananci simple sau cu parmezan.

  1. Se pune apa la fiert cu sare, in care se vor fierbe pastele (se fierb cat scrie pe ambalaj)
  2. Se decojesc rosiile , se pun intr-un baling si se zdrobesc cu o furculita
  3. Se curata usturoiul, se taie in 2 jumatati si se inlatura (inima,partea verde)
  4. Se taie bucatele mici ardeiul, si se pune tigaia pe foc cu uleiulde masline cu usturoiul
  5. Se adauga ardeiul iute iar dupa ce se calesc pentru 30 de secunde se adauga si rosiile cu sarea.
  6. Dupa ce se amesteca bine , se pune capacul si se lasa pe foc mediu 12 minute amestecand din cand in cand.
  7. Dupa ce au fiert pastele, se scurg , se pun peste sos (daca este nevoie se mai poate adauga putina apa), si se lasa pe foc in 1 minut .
  8. Se servesc calde. Pofta Buna!

Nu a fost postat nici un comentariu!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*