Pandispan de ciocolata

No votes yet.
Please wait...
Timp de preparare
20 minute
Timp de gatire
25 minute
Dificultate
usor
Portii
10 persoane
Tip Mancare
Desert
Adaugata de
Data adaugarii
225 gram
Unt
225 gram
Zahar
4 buc
Oua
100 gram
Faina
1 lingura
Praf de copt
2 lingura
Cacao
100 ml
Lapte
Pandispan de ciocolata

Pandispanul de ciocolata este o baza pentru prajiturii sau torturii, dar se poate manca si asa cum este.

  1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade (160 grade cu ventilator sau treapta 4 la gaz). Luati o tava , pune-ti hartie de copt si ungeti-o cu putin unt.
  2. Intr-un castron pune-ti untul si zaharul. Bateti-l cu un mixer pana ce se inmoaie.
  3. Adauga-ti cate un ou mixand continutul dupa fiecare adaugare.
  4. Incorporati faina, cacao si praful de copt pana ce obitineti o pasta ce isi pastreaza forma.
  5. Adaugati laptele pentru a inmuia compozitia, si turnati-o in tava.
  6. Coaceti pandispanul pentru 20-25 de minute. Incerca-ti daca pandispanul este copt din cand in cand cu ajutorul unei scobitorii infinte im mijlocul tavii. Daca scobitoarea iese curata inseamna ca pandispanul este gata!

Nu a fost postat nici un comentariu!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*