Gogosari in sos de rosii pentru iarna

No votes yet.
Please wait...
Timp de preparare
30 minute
Timp de gatire
20 minute
Dificultate
usor
Portii
10 persoane
Tip Mancare
Snack
Adaugata de
Data adaugarii
10000 gram
Gogosari
1000 ml
Ulei
1000 ml
Otet
700 gram
Zahar
800 gram
Bulion
3 lingura
sare
100 gram
Piper Boabe
100 gram
Boabe Mustar
5 gram
Foi Dafin
Gogosari in sos de rosii pentru iarna

Reteta gogosari in sos de rosii este prima data cand incerc acaesta reteta, asa ca nu am avut rabdare si am asteptat 3 saptamanii ca sa gustam si sa vedem ce a iesit. Pot sa spun ca are un gust deosebit si cu singuranta vom face reteta si la anul.

  1. Spalam gogosarii, ii curatam si ii taiem fideluta.
  2. Punem intr-un vas restul ingredientelor, amestecam si punem vasul pe aragaz, la fiert.
  3. Cand incepe sa clocoteasca adaugam si gogosarii taiati si lasam 10 minute sa fiarba impreuna , pana cand se inmoaie putin.
  4. Scoatem gogosarii cu o paleta punându-i intr-un castron si apoi in borcanele sterilizate in prealabil.

Nu a fost postat nici un comentariu!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*