Fasole Batuta Rosie

No votes yet.
Please wait...
Timp de preparare
20 minute
Timp de gatire
90 minute
Dificultate
moderat
Portii
8 persoane
Tip Mancare
Mic Dejun
Adaugata de
Data adaugarii
2 cana
Fasole Rosie Uscata
1 buc
Ceapa
6 catei
Usturoi
1 buc
Lime
20 gram
sare
1 buc
Ardei Iute
3 lingura
Ulei de masline
Fasole Batuta Rosie

Fasolea Batuta Rosie este o reteta speciala, seamana cu fasolea batuta clasica , dar cu o aroma speciala. Acest preparat este unul foarte bogat nutrientii, in special proteine si fibre.

  1. Se pune fasolea intr-un castron, se acopera cu apa , putina sare si se lasa peste noapte sau aproximativ 8 ore.
  2. Se fierbe fasolea cu putina sare pana cand devine moale, si se lasa sa se raceasca ( nu aruncati apa in care a fiert deoarece contine minerale)
  3. Se pune fasolea in blender, se adauga usturoiul, ardeiul iute, zeama de lime si apa in care au fiert, cat sa acopere jumatate din cantitatea de fasole, daca nu ajunge apa se adauga apa proaspata.
  4. Se taia ceapa fin si se pune la calit in ulei, dupa care sea aduga mixul din blender si se lasa pe foc pana obitnem consistenta dorita.
  5. Se mananca pe paimne prajita , sau cu paine normala.
  6. Pofta Buna!

Nu a fost postat nici un comentariu!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*