Carne de porc la cuptor cu piure

Rating: 1.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Timp de preparare
60 minute
Timp de gatire
180 minute
Dificultate
moderat
Portii
6 persoane
Tip Mancare
Cina
Adaugata de
Data adaugarii
4 linguriţă
sare
2 linguriţă
Boia dulce
1 linguriţă
boia afumata
1 linguriţă
chili
2 linguriţă
piper
2 linguriţă
Chimen
4 lingura
Ulei de floarea soarelui
1500 gram
Cartofi
400 ml
Lapte
2 lingura
Unt
Carne de porc la cuptor cu piure

Carne de porc la cuptor cu piure si salata coleslaw o reteta adorata de toata lumea. Este perfecta pentru o seara romantica sau o seara cu prietenii

  1. Intr-un vas cu capac se amesteca sarea ( 2 lingurite ), boiaua, boiaua afumata, chili, chimenul, piperul, usturoiul si uleiul
  2. Se pune carnea in vas si se amesteca bine cu condimentele dupa care se acopera si se tine la frigider peste noapte!
  3. Curatam cartofii si ii taiem sferturi, dupa care ii punem la fiert intr-o oala cu apa.
  4. Se scoate carnea de la frigider, si se prajite pe fiecare parte 2-3 minute, dupa care se pune intr-un vas rezistent la cuptor cu capac si se baga la cuptor pentru 4 ore si 30 de minute la temperatura de 140 de grade
  5. Dupa ce trec cele 4 ore si 30 de minute, se da cuptorul la 200 de grade si se mai lasa 30 de minute.
  6. Cand au fiert cartofii, scurgem apa din oala, si ii batem cu un tel adaugand laptele , untul si sarea. Daca iese prea gros putem sa mai daugam din apa in care au fiert cartofii.
  7. Carnea se desface in bucatele folosind doua furculite, si se aseaza in farfurii alturi de piure si o salata la alegere ( eu am facut coleslaw )
  8. Pofta buna

Nu a fost postat nici un comentariu!

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*